Levering

Levering en afhaling

Wij doen onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk af te handelen en te bezorgen.
De meeste artikelen uit ons gamma worden via een koeriersdienst geleverd. Momenteel werken wij samen met BPOST en DPD. In de bestelprocedure wordt gevraagd om een leveringsadres door te geven. Als je niet vaak thuis bent tussen 9 en 17u is het een goed idee om hier bijvoorbeeld je werkadres in te geven. Om de levering vlot te laten verlopen vragen wij om een telefoonnummer op te geven bij de bestelling. Als je niet thuis bent bij de levering zal je een briefje vinden in de brievenbus om de levering op een ander tijdstip te laten uitvoeren of zelf te gaan afhalen. 

Levering van grote artikelen

Artikelen die te groot zijn voor de koeriersdienst van BPOST/DPD of speciale aandacht nodig hebben worden hoofdzakelijk door onze eigen bezorgdienst geleverd. Wordt er gebruik gemaakt van onze bezorgdienst, dan brengen wij u ruim van tevoren telefonisch op de hoogte van het moment van levering. Samen met u wordt de afspraak gepland.

De klant is er verantwoordelijk voor dat een artikel geleverd kan worden in de woning. In geval dat dit niet mogelijk is door afwezigheid van lift of smalle trapopgang o.i.d., dient de klant dit aan te geven en kan er een liftservice georganiseerd worden. De kosten van deze liftservice worden voorafgaand aan de levering besproken en zijn voor rekening van de klant. De klant kan er ook voor kiezen dat MOBLES levert tot aan de deur en vervolgens zelf zorg draagt voor verplaatsing naar de gewenste ruimte. Hiervoor worden uiteraard géén kosten in rekening gebracht.

Levering van meerdere artikelen

Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt, doen wij ons best om alle artikelen ook in één keer bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw complete bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Als u de voorkeur heeft om de door u bestelde artikelen onafhankelijk van elkaar geleverd te krijgen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »